Schrijf je eigen verhaal met Fleximaal

Met Fleximaal snel een webshop met administratieve koppeling

Je online verkoop direct in je administratie

Turn-key webshop met voorraadbeheer

Een webshop of een online verkoopsysteem is de ideale omgeving waar Fleximaal voor gebouwd is. Alle aspecten komen dan bij elkaar. Uw producten en of diensten verkoopt u snel en eenvoudig online via een Fleximaal webshop met ingebouwde marketing, voorraadbeheer en Google optimalisatie. De webshop bouwt u eenvoudig zelf via de templates of laat u helemaal turn-key inrichten door een gecertificeerde partner. Zoals Basecode NV bijvoorbeeld: Basecode NV.

Zie de uitleg op ons Youtube channelMet Fleximaal eenvoudig een webshop maken

Heb je verder nog vragen? Wij helpen je graag op pad, met E-books, filmpjes en handleidingen kan je het allemaal zelf. Kom je er even niet uit? bij Fleximaal kan je kostenloos terecht met alle vragen. Administratief, juridisch, technisch - onze experts helpen je op pad en als je verdere hulp nodig hebt bieden we expertise op maat met een specialist uit ons netwerk.

Een beter bedrijf met Fleximaal
Hoera conversie, een factuur maken
Een factuur maken met alle 12 wettelijke kenmerken
Een beter bedrijf met Fleximaal
Meer klanten, een inleiding in marketing
Slimmer en goedkoper je doelgroep aanspreken
Een beter bedrijf met Fleximaal
Boekhouden, BTW aangifte en jaarstukken
Administratie eenvoudig zelf doen met hulp op afstand

  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy

Hallo Naomi, leuk dat je er bent.

Hoe kan ik je helpen?

Een beter bedrijf met Fleximaal

Het starten van een eigen bedrijf is best ingewikkeld. Je moet een hoop dingen kunnen en ook nog eens onder tijdsdruk presteren. Het inschrijven in de Kamer van Koophandel is zo gedaan. Maar dan opeens vallen er blauwe brieven op de mat. Om alle zaken goed geregeld te hebben start je met Fleximaal.

Een beter bedrijf met Fleximaal
  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy
 

Wij werken al jaren met veel plezier met Fleximaal. Onze website, inhoudbeheer en kandidatensysteem zijn Fleximaal producten. Door de integratie van de processen kunnen wij sneller nieuwe recruiters inwerken en kunnen we sneller mensen aan een leuke baan helpen.

Remco Beijer - CEO van Recruit a Student

Ons online marketing platform, website CMS en onze financiele administratie doen we met Fleximaal. Fleximaal zorgt voor integratie van de processen waardoor wij meer klanten tegelijk kunnen bedienen. Daardoor kunnen wij sneller groeien.

Bas Kruijssen - CEO van Kwettr

Studiewerk heeft het complete kandidaten volg systeem door Fleximaal laten verzorgen. Het Growth Hacking marketing systeem werkt perfect voor ons. Heel leuk contact en direct actie. Aanrader!

Robin - CEO van Studiewerk BV

Toen ik met mijn bedrijf begon had ik superveel vragen. Fleximaal heeft mij steeds weer opnieuw goed geholpen. Ik kon met alle vragen terecht - en superfijn gratis helpdesk. Pas wanneer je echt dingen gaat vragen kost het iets, heel inzichtelijk.

Astrid - Zinnenstebuiten in Biografiek

Onze passie is bedrijven in staat stellen optimaal flexibel te presteren.

Fleximaal: Beter online, meer klanten en eenvoudige administratie.