Schrijf je eigen verhaal met Fleximaal

Met Fleximaal meer klanten, beter online en eenvoudige administratie

Razendsnel de crisis uit!

Growth Hacking met Fleximaal

Growth Hacking is een mode woord voor effectieve marketing. Fleximaal helpt je met het halen van je doelen en doet dat via Growth Hacking principes die wij in een handige tool hebben ingebouwd. Wij stellen je in staat om marketing sprints in te richten die je niet veel hoeven te kosten. Jij staat zelf aan de knoppen en via tips en truuks leiden we je door moeilijke maketing processen. Heb je steun nodig dan kan je support aanvragen waarmee je tegen superlage kosten maximale hulp krijgt. in-app aankopen.

Zie de uitleg op ons Youtube channelMet Fleximaal eenvoudig zelf marketing uitvoeren

Heb je verder nog vragen? Wij helpen je graag op pad, met E-books, filmpjes en handleidingen kan je het allemaal zelf. Kom je er even niet uit? bij Fleximaal kan je kostenloos terecht met alle vragen. Administratief, juridisch, technisch - onze experts helpen je op pad en als je verdere hulp nodig hebt bieden we expertise op maat met een specialist uit ons netwerk.

Snel een leuke website met Fleximaal
Snel een leuke website
Maatwerk of een leuke template, supersnel aan de slag
Een webshop of betaalwebsite
Een webshop of betaalwebsite
Geld verdienen vanuit je luie stoel
Boekhouden BTW aangifte en jaarstukken met Fleximaal
Boekhouden, BTW aangifte en jaarstukken
Administratie eenvoudig zelf doen met hulp op afstand

  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy

Hallo Naomi, leuk dat je er bent.

Hoe kan ik je helpen?

Een beter bedrijf met Fleximaal

Het starten van een eigen bedrijf is best ingewikkeld. Je moet een hoop dingen kunnen en ook nog eens onder tijdsdruk presteren. Het inschrijven in de Kamer van Koophandel is zo gedaan. Maar dan opeens vallen er blauwe brieven op de mat. Om alle zaken goed geregeld te hebben start je met Fleximaal.

Een beter bedrijf met Fleximaal
  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy
 

Wij werken al jaren met veel plezier met Fleximaal. Onze website, inhoudbeheer en kandidatensysteem zijn Fleximaal producten. Door de integratie van de processen kunnen wij sneller nieuwe recruiters inwerken en kunnen we sneller mensen aan een leuke baan helpen.

Remco Beijer - CEO van Recruit a Student

Ons online marketing platform, website CMS en onze financiele administratie doen we met Fleximaal. Fleximaal zorgt voor integratie van de processen waardoor wij meer klanten tegelijk kunnen bedienen. Daardoor kunnen wij sneller groeien.

Bas Kruijssen - CEO van Kwettr

Studiewerk heeft het complete kandidaten volg systeem door Fleximaal laten verzorgen. Het Growth Hacking marketing systeem werkt perfect voor ons. Heel leuk contact en direct actie. Aanrader!

Robin - CEO van Studiewerk BV

Toen ik met mijn bedrijf begon had ik superveel vragen. Fleximaal heeft mij steeds weer opnieuw goed geholpen. Ik kon met alle vragen terecht - en superfijn gratis helpdesk. Pas wanneer je echt dingen gaat vragen kost het iets, heel inzichtelijk.

Astrid - Zinnenstebuiten in Biografiek

Onze passie is bedrijven in staat stellen optimaal flexibel te presteren.

Fleximaal: Beter online, meer klanten en eenvoudige administratie.