Schrijf je eigen verhaal met Fleximaal

Met Fleximaal meer klanten, beter online en eenvoudige administratie

Ontdek Fleximaal

Een spelelement

Dat Fleximaal meer is dan alleen boekhouden daar was je al achter. Maar Fleximaal heeft meer in zich dan je op het eerste oog zal verwachten. Wij weten dat er zeker in het begin kosten zijn waar je al een berg tegenop ziet. Maar wat nu als je zelf iets kunt betekenen voor je netwerk. Fleximaal heeft een gamification element waarmee het loont als jij je inspant voor je netwerk. Je verdiend daarmee geen geld, maar je verdient punten. Deze punten kan je inzetten voor extra benefits. Hoe verder je Fleximaal ontdekt, hoe meer punten je verdiend. Hoe meer je je inzet voor je netwerk, hoe meer punten je verdiend. Zo zijn er tal van acties en onderdelen waarmee jou inzet wordt beloond met gemificatie punten die jij dan weer kunt gebruiken voor je marketing. In-app aankopen met puntensysteem.

Je kunt punten helaas niet inwisselen voor geld. Het puntensysteem is een spelelement waarmee wij de interactie stimuleren tussen bedrijven. Wij hebben bronzen, zilveren en gouden punten. Deze punten kan je bijvoorbeeld inzetten voor online seminars, cursussen en workshops - maar ook voor je eigen marketing.

Heb je verder nog vragen? Wij helpen je graag op pad, met E-books, filmpjes en handleidingen kan je het allemaal zelf. Kom je er even niet uit? bij Fleximaal kan je kostenloos terecht met alle vragen. Administratief, juridisch, technisch - onze experts helpen je op pad en als je verdere hulp nodig hebt bieden we expertise op maat met een specialist uit ons netwerk.

  • Bij aanvang koop je een voorraad punten à € 19,98 ex BTW
  • Bij aanvang 200 bronzen 22 zilveren punten
  • 1.000 Brons = 1 Zilver
  • 100 Zilver = 1 Goud

  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy

Hallo Naomi, leuk dat je er bent.

Hoe kan ik je helpen?

Een beter bedrijf met Fleximaal

Het starten van een eigen bedrijf is best ingewikkeld. Je moet een hoop dingen kunnen en ook nog eens onder tijdsdruk presteren. Het inschrijven in de Kamer van Koophandel is zo gedaan. Maar dan opeens vallen er blauwe brieven op de mat. Om alle zaken goed geregeld te hebben start je met Fleximaal.

Een beter bedrijf met Fleximaal
  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy
 

Wij werken al jaren met veel plezier met Fleximaal. Onze website, inhoudbeheer en kandidatensysteem zijn Fleximaal producten. Door de integratie van de processen kunnen wij sneller nieuwe recruiters inwerken en kunnen we sneller mensen aan een leuke baan helpen.

Remco Beijer - CEO van Recruit a Student

Ons online marketing platform, website CMS en onze financiele administratie doen we met Fleximaal. Fleximaal zorgt voor integratie van de processen waardoor wij meer klanten tegelijk kunnen bedienen. Daardoor kunnen wij sneller groeien.

Bas Kruijssen - CEO van Kwettr

Studiewerk heeft het complete kandidaten volg systeem door Fleximaal laten verzorgen. Het Growth Hacking marketing systeem werkt perfect voor ons. Heel leuk contact en direct actie. Aanrader!

Robin - CEO van Studiewerk BV

Toen ik met mijn bedrijf begon had ik superveel vragen. Fleximaal heeft mij steeds weer opnieuw goed geholpen. Ik kon met alle vragen terecht - en superfijn gratis helpdesk. Pas wanneer je echt dingen gaat vragen kost het iets, heel inzichtelijk.

Astrid - Zinnenstebuiten in Biografiek

Onze passie is bedrijven in staat stellen optimaal flexibel te presteren.

Fleximaal: Beter online, meer klanten en eenvoudige administratie.