Schrijf je eigen verhaal met Fleximaal

Met Fleximaal eenvoudige administratie

Super eenvoudig offertes maken en beheren

Offertes maken en facturen sturen

Een offerte is een juridisch document waarmee je aan je klant aangeeft wat je gaat leveren tegen welke prijs. Je legt er de te leveren diensten en / of producten in vast, je kunt er alle gemaakte afspraken in vastleggen en je kunt verwijzen naar je algemene- en leverings-voorwaarden. Als de klant de offerte aanvaard dan kan je offerte omzetten en de rekening wordt direct verstuurd.

Een klant een rekening sturen heet factureren. Ook factureren is met de Fleximaal omgeving heel eenvoudig. De factuur is bovendien voorzien van alle wettelijke kenmerken. Het neemt je veel tijd uit handen als je nog met Word of Excel je facturen maakt. Als de factuur verstuurd is komt deze meteen in je boekhouding zonder extra in te scannen. Ook dat spaart weer tijd aan administratie. Ook voorraadbeheer is op deze manier eenvoudig en de administratie is een eitje. Lees meer op de website van de Belastingdienst.

Zie de uitleg op ons Youtube channelMet Fleximaal eenvoudig je offerte maken

Heb je verder nog vragen? Wij helpen je graag op pad, met E-books, filmpjes en handleidingen kan je het allemaal zelf. Kom je er even niet uit? bij Fleximaal kan je kostenloos terecht met alle vragen. Administratief, juridisch, technisch - onze experts helpen je op pad en als je verdere hulp nodig hebt bieden we expertise op maat met een specialist uit ons netwerk.

Een beter bedrijf met Fleximaal
Hoera conversie, een factuur maken
Een factuur maken met alle 12 wettelijke kenmerken

Hallo Naomi, leuk dat je er bent.

Hoe kan ik je helpen?

Een beter bedrijf met Fleximaal

Het starten van een eigen bedrijf is best ingewikkeld. Je moet een hoop dingen kunnen en ook nog eens onder tijdsdruk presteren. Het inschrijven in de Kamer van Koophandel is zo gedaan. Maar dan opeens vallen er blauwe brieven op de mat. Om alle zaken goed geregeld te hebben start je met Fleximaal.

Een beter bedrijf met Fleximaal
  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy
 

Wij werken al jaren met veel plezier met Fleximaal. Onze website, inhoudbeheer en kandidatensysteem zijn Fleximaal producten. Door de integratie van de processen kunnen wij sneller nieuwe recruiters inwerken en kunnen we sneller mensen aan een leuke baan helpen.

Remco Beijer - CEO van Recruit a Student

Ons online marketing platform, website CMS en onze financiele administratie doen we met Fleximaal. Fleximaal zorgt voor integratie van de processen waardoor wij meer klanten tegelijk kunnen bedienen. Daardoor kunnen wij sneller groeien.

Bas Kruijssen - CEO van Kwettr

Studiewerk heeft het complete kandidaten volg systeem door Fleximaal laten verzorgen. Het Growth Hacking marketing systeem werkt perfect voor ons. Heel leuk contact en direct actie. Aanrader!

Robin - CEO van Studiewerk BV

Toen ik met mijn bedrijf begon had ik superveel vragen. Fleximaal heeft mij steeds weer opnieuw goed geholpen. Ik kon met alle vragen terecht - en superfijn gratis helpdesk. Pas wanneer je echt dingen gaat vragen kost het iets, heel inzichtelijk.

Astrid - Zinnenstebuiten in Biografiek

Onze passie is bedrijven in staat stellen optimaal flexibel te presteren.

Fleximaal: Beter online, meer klanten en eenvoudige administratie.