Schrijf je eigen verhaal met Fleximaal

Met Fleximaal beter online en snel een website

Zelf bouwen met de wizzard en templates of op maat laten ontwerpen en bouwen

Website met eenvoudig beheer via contentmanagement CMS

Een beter bedrijf verdient een goede website. Een website met CMS die gekoppeld is aan je social media en je nieuwsbrieven. Een website die zelf op zoek gaat naar klanten en deze op een geschikte pagina laat landen. Een website die is ingericht op optimale comversie en met ingebouwede SEO. Dát is een Fleximaal website. Maatwerk websites via onze gecertificeerde partners, bijvoorbeeld: Basecode.

Zie de uitleg op ons Youtube channelMet Fleximaal eenvoudig een website met CMS maken

Heb je verder nog vragen? Wij helpen je graag op pad. Met E-books, filmpjes en handleidingen kan je het allemaal zelf. Kom je er even niet uit? bij Fleximaal kan je kostenloos terecht met alle vragen. Administratief, juridisch, technisch - onze experts helpen je op pad en als je verdere hulp nodig hebt bieden we expertise op maat met een specialist uit ons netwerk.

Een beter bedrijf met Fleximaal
Meer klanten, een inleiding in marketing
Slimmer en goedkoper je doelgroep aanspreken
Een beter bedrijf met Fleximaal
Een webshop of betaalwebsite
Geld verdienen vanuit je luie stoel
Een beter bedrijf met Fleximaal
Hoera conversie, een factuur maken
Een factuur maken met alle 12 wettelijke kenmerken

  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy

Hallo Naomi, leuk dat je er bent.

Hoe kan ik je helpen?

Een beter bedrijf met Fleximaal

Het starten van een eigen bedrijf is best ingewikkeld. Je moet een hoop dingen kunnen en ook nog eens onder tijdsdruk presteren. Het inschrijven in de Kamer van Koophandel is zo gedaan. Maar dan opeens vallen er blauwe brieven op de mat. Om alle zaken goed geregeld te hebben start je met Fleximaal.

Een beter bedrijf met Fleximaal
  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy
 

Wij werken al jaren met veel plezier met Fleximaal. Onze website, inhoudbeheer en kandidatensysteem zijn Fleximaal producten. Door de integratie van de processen kunnen wij sneller nieuwe recruiters inwerken en kunnen we sneller mensen aan een leuke baan helpen.

Remco Beijer - CEO van Recruit a Student

Ons online marketing platform, website CMS en onze financiele administratie doen we met Fleximaal. Fleximaal zorgt voor integratie van de processen waardoor wij meer klanten tegelijk kunnen bedienen. Daardoor kunnen wij sneller groeien.

Bas Kruijssen - CEO van Kwettr

Studiewerk heeft het complete kandidaten volg systeem door Fleximaal laten verzorgen. Het Growth Hacking marketing systeem werkt perfect voor ons. Heel leuk contact en direct actie. Aanrader!

Robin - CEO van Studiewerk BV

Toen ik met mijn bedrijf begon had ik superveel vragen. Fleximaal heeft mij steeds weer opnieuw goed geholpen. Ik kon met alle vragen terecht - en superfijn gratis helpdesk. Pas wanneer je echt dingen gaat vragen kost het iets, heel inzichtelijk.

Astrid - Zinnenstebuiten in Biografiek

Onze passie is bedrijven in staat stellen optimaal flexibel te presteren.

Fleximaal: Beter online, meer klanten en eenvoudige administratie.