Schrijf je eigen verhaal met Fleximaal

Met Fleximaal meer klanten, beter online en eenvoudige administratie

Razendsnel groeien met Fleximaal

De juiste tools voor een snelle groei

Groeien met je bedrijf is hartstikke moeilijk. Er komt echt superveel op je af. Het eerste personeelslid aannemen is het moeilijkste. Je moet namelijk in je eentje twee salarissen verdienen. De tweede is al wat eenvoudiger, je moet dan met twee mensen het loon van de derde opbrengen. Maar met personeel begint het pas echt. Je moet een loonadministratie voeren, je moet een bedrijfsarts hebben en je moet contracten laten maken. Je netwerk is dan heel belangrijk en je zult veel vragen hebben. Gelukkig kan je bij Fleximaal terecht voor vrijblijvend advies. Wij helpen je bij het opbouwen van je netwerk en het vinden van klanten. Dan kan jij je focussen op het bewaken van de kwaliteit en het overdragen van je passie. Groeien is namelijk vooral erg leuk!

Heb je verder nog vragen? Wij helpen je graag op pad, met E-books, filmpjes en handleidingen kan je het allemaal zelf. Kom je er even niet uit? bij Fleximaal kan je kostenloos terecht met alle vragen. Administratief, juridisch, technisch - onze experts helpen je op pad en als je verdere hulp nodig hebt bieden we expertise op maat met een specialist uit ons netwerk.

 • Hoe leg ik een loonadministratie aan?
 • Hoe moet ik de salarisadministratie doen?
 • Hoe ik loonaangifte?
 • Waar moet mijn administratie aan voldoen?
 • Hoe verantwoord ik mijn inkoop en verkoop in een administratie?
 • Kan ik zelf boekhouden of heb ik een accountant nodig?
 • Wat is een "Balans" en "Winst- en Verlies" rekening
 • Hoe doe ik BTW aangifte?
 • Wie maakt mijn jaarstukken en hoe doe ik aangifte?
 • Hoe moet dat met de bank?
 • Waar vind ik personeel?
 • Wat kost werving en selectie?
 • Hoe kan ik goedkoop nieuwe klanten werven?

  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy

Hallo Naomi, leuk dat je er bent.

Hoe kan ik je helpen?

Een beter bedrijf met Fleximaal

Het starten van een eigen bedrijf is best ingewikkeld. Je moet een hoop dingen kunnen en ook nog eens onder tijdsdruk presteren. Het inschrijven in de Kamer van Koophandel is zo gedaan. Maar dan opeens vallen er blauwe brieven op de mat. Om alle zaken goed geregeld te hebben start je met Fleximaal.

Een beter bedrijf met Fleximaal
  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy
 

Wij werken al jaren met veel plezier met Fleximaal. Onze website, inhoudbeheer en kandidatensysteem zijn Fleximaal producten. Door de integratie van de processen kunnen wij sneller nieuwe recruiters inwerken en kunnen we sneller mensen aan een leuke baan helpen.

Remco Beijer - CEO van Recruit a Student

Ons online marketing platform, website CMS en onze financiele administratie doen we met Fleximaal. Fleximaal zorgt voor integratie van de processen waardoor wij meer klanten tegelijk kunnen bedienen. Daardoor kunnen wij sneller groeien.

Bas Kruijssen - CEO van Kwettr

Studiewerk heeft het complete kandidaten volg systeem door Fleximaal laten verzorgen. Het Growth Hacking marketing systeem werkt perfect voor ons. Heel leuk contact en direct actie. Aanrader!

Robin - CEO van Studiewerk BV

Toen ik met mijn bedrijf begon had ik superveel vragen. Fleximaal heeft mij steeds weer opnieuw goed geholpen. Ik kon met alle vragen terecht - en superfijn gratis helpdesk. Pas wanneer je echt dingen gaat vragen kost het iets, heel inzichtelijk.

Astrid - Zinnenstebuiten in Biografiek

Onze passie is bedrijven in staat stellen optimaal flexibel te presteren.

Fleximaal: Beter online, meer klanten en eenvoudige administratie.