Schrijf je eigen verhaal met Fleximaal

Met Fleximaal meer klanten, beter online en eenvoudige administratie

Het startpunt voor een beter bedrijf

Alles voor een goede start

Starten met de eigen bedrijf begint met advies van Fleximaal - voordat je bent ingeschreven in de Kamer Van Koophandel (KVK). Want als je bent ingeschreven begint het: je moet aanfite doen van je omzetbelasting (OB/BTW) en je moet jaarstukken maken aan het einde van het jaar en dat alles moet binnen een gestelde tijd (tijdsdruk).
Als je te laat bent met aangifte doen dan krijg je meestal een boete. Als je te laat bent met betalen krijg je een boete. Omdat de Belastingdienst naar de ondernemer toe wel strikt is, maar naar zichzelf niet altijd is het goed om je voor dat je je inschrijft goed te laten informeren door ervaringsdeskundigen.

Het inschrijven in de KVK wordt automatisch doorgemeld naar de Belastingdienst; En zo kan het zijn dat je nog niet alle documenten binnen hebt maar al wel aangifte moet doen. Het moment van inschrijven is dus erg belangrijk. Fleximaal staat voor je klaar met gratis advies en kan een hoop ongenoegen helpen voorkomen.

En ook nadat je gestart bent heeft Fleximaal alle tools voor een razendsnelle start. Je kunt je website of webshop maken met het Fleximaal CMS en je kunt meteen iedereen vertellen dat je bent begonnen met je eigen bedrijf via social media (marketing). Deze gratis marketing tools zijn voor jou ingebouwd en kosten de starter geen geld. Handig omdat ondernemen toch al superduur is. En ook daar helpt Fleximaal je om de weg te vinden en snel netwerk op te bouwen.

Heb je tijdens het starten met je bedrijf, of gedurende de bedrijfsvoering, vragen? Wij helpen je graag op pad met advies. Via E-books, filmpjes en handleidingen kan je het allemaal zelf. Kom je er even niet uit? bij Fleximaal kan je kostenloos terecht met alle vragen. Administratief, juridisch, technisch - onze experts helpen je op pad en als je verdere hulp nodig hebt bieden we expertise op maat met een specialist uit ons netwerk.

Een beter bedrijf met Fleximaal
Snel aan de slag, een offerte maken
Leer een offerte te maken met Fleximaal
Hoera conversie - een factuur maken met Fleximaal
Hoera conversie, een factuur maken
Een factuur maken met alle 12 wettelijke kenmerken
Snel een leuke website met Fleximaal
Snel een leuke website
Maatwerk of een leuke template, supersnel aan de slag
Een webshop of betaalwebsite
Een webshop of betaalwebsite
Geld verdienen vanuit je luie stoel
Meer klanten, een inleiding in marketing met Fleximaal
Meer klanten, een inleiding in marketing
Slimmer en goedkoper je doelgroep aanspreken
Boekhouden BTW aangifte en jaarstukken met Fleximaal
Boekhouden, BTW aangifte en jaarstukken
Administratie eenvoudig zelf doen met hulp op afstand

  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy

Hallo Naomi, leuk dat je er bent.

Hoe kan ik je helpen?

Een beter bedrijf met Fleximaal

Het starten van een eigen bedrijf is best ingewikkeld. Je moet een hoop dingen kunnen en ook nog eens onder tijdsdruk presteren. Het inschrijven in de Kamer van Koophandel is zo gedaan. Maar dan opeens vallen er blauwe brieven op de mat. Om alle zaken goed geregeld te hebben start je met Fleximaal.

Een beter bedrijf met Fleximaal
  Stel je vraag
* Het gebruik van deze chat is vrijblijvend. Let op het hangslotje naast de url balk voor privacy gevoelige communicatie. Voor meer informatie lees over privacy
 

Wij werken al jaren met veel plezier met Fleximaal. Onze website, inhoudbeheer en kandidatensysteem zijn Fleximaal producten. Door de integratie van de processen kunnen wij sneller nieuwe recruiters inwerken en kunnen we sneller mensen aan een leuke baan helpen.

Remco Beijer - CEO van Recruit a Student

Ons online marketing platform, website CMS en onze financiele administratie doen we met Fleximaal. Fleximaal zorgt voor integratie van de processen waardoor wij meer klanten tegelijk kunnen bedienen. Daardoor kunnen wij sneller groeien.

Bas Kruijssen - CEO van Kwettr

Studiewerk heeft het complete kandidaten volg systeem door Fleximaal laten verzorgen. Het Growth Hacking marketing systeem werkt perfect voor ons. Heel leuk contact en direct actie. Aanrader!

Robin - CEO van Studiewerk BV

Toen ik met mijn bedrijf begon had ik superveel vragen. Fleximaal heeft mij steeds weer opnieuw goed geholpen. Ik kon met alle vragen terecht - en superfijn gratis helpdesk. Pas wanneer je echt dingen gaat vragen kost het iets, heel inzichtelijk.

Astrid - Zinnenstebuiten in Biografiek

Onze passie is bedrijven in staat stellen optimaal flexibel te presteren.

Fleximaal: Beter online, meer klanten en eenvoudige administratie.